Algemene voorwaarden appleblues

Wanneer je bestelt bij appleblues zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Eens je een bestelling plaatst, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

  1. Levertermijn

 

Bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd na ontvangst van betaling.
Binnen België duurt het 2 à 3 werkdagen.
Naar Nederland duurt het 2 à 4 werkdagen.
Dit  geldt voor post buiten feestdagen onder normale omstandigheden. We zijn niet aansprakelijk voor vertragingen van de bezorger.
Voor stempels en producten die op maat gemaakt worden, streven we ernaar om deze binnen twee weken te leverren. Het kan sneller gaan wanneer het rustig is. Bij drukke periodes (bij het einde van het schooljaar en feestdagen) kan de levertermijn oplopen en zullen we met een besteldeadline werken voor gepersonaliseerde producten. Dit communiceren we vooral via onze social media kanalen en onze website.


Spoedbestelling: indien gewenst kan een product sneller gemaakt en afgeleverd worden. Vooral bij stempels voor doopsuiker kan dit interessant zijn. Vermeld dit dan zeker bij je bestelling of stuur ons een mailtje vooraf.

 

2.      Verzending

 

De materialen en stempels worden altijd in goede staat verzonden in een deugdelijke verpakking. Appleblues is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal tijdens de verzending. Mocht er toch iets niet goed aangekomen zijn, dan ontvangen we graag een foto van de verpakking/envelop en het artikel zelf.
Pakketten worden automatisch verzonden met track&trace code.

 

Verzending binnen België:

- Tot twee stempels versturen we de stempels in een enveloppe, dit kost €3,5.
- Vanaf drie stempels en/of stempelbenodigdheden versturen we in een pakket aan €6, indien je het pakket graag in een postpunt of postkantoor laat leveren, kan je dit doorgeven bij je bestelling.

 

Verzending naar Nederland:

-naar Nederland versturen we alles in een pakket. Dit kost €9.

Een bestelling bij Anne-Wil professional organiser kan gecombineerd worden met een bestelling bij appleblues. Zo kunnen de bestelde spullen samen verzonden worden. De verzending is pas gratis bij bestellingen vanaf €60 in de webshop van appleblues (de bestelling van Anne-Wil professional organiser is niet inbegrepen in dit bedrag).

 

 

3.      Betaling

Betalen kan via overschrijving.

IBAN: BE22 6528 3448 7547

BIC: HBKABE22
Op naam van Bluedi te Retie.

Bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd na ontvangst van betaling.

 

4.      Handwerk

Alle stempels die door appleblues worden gemaakt zijn handwerk. Daardoor kunnen er kleine afwijkingen voorkomen op het eindproduct t.o.v. de originele schets. Alle handgemaakte stempels zijn getest waardoor er een spoor van inkt en/of verkleuring op zit. Contacteer ons voor een stempel op maat.
Op maat gemaakte goederen kunnen niet terug genomen worden.
 

 

5.      Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Indien u uw bestelling wil annuleren, moet u ons schriftelijk of per e-mail op de hoogte stellen binnen deze termijn.
De goederen moeten dan ongebruikt en met ongeopende verpakking worden teruggestuurd. Zeker de inktkussens moeten ongeopend zijn, met de plastic er nog rond.
Stempels en spullen die op maat gemaakt worden en dus voor een specifieke persoon bestemd zijn, kunnen uiteraard niet teruggestuurd worden.
De consument draagt de directe kosten van het terugzenden van de goederen.


 

6.      delen op social media

Wanneer de stempel is verzonden kan deze worden gepubliceerd op de instagram en facebookpagina van appleblues stempels of op de website. Indien de stempel een cadeau is, houden we er rekening mee dat de foto niet gepubliceerd wordt voordat de stempel bij de juiste persoon is toegekomen. Dit geldt uiteraard ook voor geboortestempels.

7.      copyright

De klant dient alle nodige maatregelen nemen om de rechten van Bluedi BV te vrijwaren en moet zo nodig de formaliteiten vervullen die nodig zijn opdat die rechten aan derden zouden kunnen worden tegengeworpen.

De klant garandeert dat de creaties die hij zal realiseren geen inbreuk zullen vormen op enig recht van derden of op enige wetgeving (zoals copyright).

De klant zal Bluedi BV vrijwaren tegen alle aanspraken van derden ingeval van inbreuk op een auteursrecht van derden.