juf Kaat testte de Sint en Piet stempels uit

"De kinderen in de klas waren super enthousiast bij het zien van deze mooie stempel op hun toetsen.


Ik vind de stempel perfect van formaat, niet te groot en niet te klein. Je kan hem gebruiken voor verschillende dingen, als beloning, als versiering of als postzegel voor een brief naar de Sint. Ik dacht hem ook te gebruiken om sommen te stempelen met Sinterklaas in mijn hoekenwerk van volgende week.

Ik vind de fijne afwerking ook echt mooi. De dunne lijntjes geven echt een mooi effect op het blad en zien er nauwkeurig uit.


Een klein dingetje wat ik moeilijker vind, ik vind het houtje net een beetje te dun waardoor ik vind dat je de stempel moeilijk kan vasthouden bij het duwen. Maar dat is een klein detail en persoonlijk natuurlijk ;-) Voor de rest vond ik het super! Bedankt dat ik ze mocht uitproberen."
Jij bedankt, juf Kaat! We nemen het ideetje van het houtje mee!