top of page

Geschenkidee voor de (over)grootouder die 'alles' al heeft.

Zelfgemaakte geschenken met een kleinkindertintje: perfect voor de (over)grootouder die ‘alles’ al heeft.


Grootouders, ze staan altijd klaar om hun liefde en warmte te delen met hun kleinkinderen en leggen hen in de watten zoals enkel een grootouder dat doet. Maar als het op cadeautjes aankomt, lijken ze soms alles al te hebben. Wat geef je hen dit jaar dan weer cadeau? Wij hebben alvast enkele ideeën voor jou opgelijst.


Tip 1: DIY kerstversieringen

Kerstmis is een tijd van samenzijn en vreugde. Met zelfgemaakte kerstversieringen voeg je een extra sentimentele en unieke touch toe aan de kerstboom van de allerliefste (over)grootouders. Denk dan zeker ook eens over kerstversiering met kindertekeningen. Laat jouw kind een tekening maken voor oma of opa en vereeuwig deze in een houten ornament.


Tip 2: Gepersonaliseerd ‘boek’

Het is weer tijd voor de nieuwjaarsbrieven. Geen leuker cadeau dan een gepersonaliseerde opbergbox in boekvorm met gepersonaliseerde cover om ze in op te bergen. Laat de kleinkinderen een tekening maken voor hun grootouder en laat deze door ons vereeuwigen op de cover. Nu heeft bonneke niet alleen een mooie plek om alle brieven samen in op te bergen en op terug te blikken, maar nog een extra herinnering die zoveel langer meegaat dan op papier.


Tip 3: Gepersonaliseerde grootouder t-shirts en truien

Een t-shirt voor de beste opa? Die kunnen wij maken met de tekening van jouw kind of jullie zelfgeschreven tekstje. Een geschenk dat met zekerheid gekoesterd zal worden.


Geschenken gemaakt door de kleinkinderen zullen altijd een schot in de roos zijn. Een attent cadeau dat zowel liefdevol als praktisch is. Kies voor unieke herinneringen.

Vragen over de mogelijkheden of zelf een idee? Neem contact op met Nadia via hallo@appleblues.be

9 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page