top of page

Workshop Stempels maken Kersteditie

Heb je ooit overwogen om je eigen unieke stempels te maken? Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dit creatieve avontuur is voor iedereen toegankelijk is. Ontdek de magie het maken van je eigen stempels.

Bij deze Kersteditie gaan jullie de leukste stempels maken om je pakjes die extra touch te geven of een persoonlijke toets aan de kerstkaarten/enveloppen. Of maak een stempel op als geschenk te geven.


Wat mag je te verwachten van een avond stempels maken?:

  • Leer werken met rubber, gutsen (kleine gootvormige beitels) en potloden om je eigen stempels te creëren.

  • Ga naar huis met drie verschillende zelfgemaakte stempels

We zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt, inclusief al het benodigde materiaal.

Als extraatje, mag je een inktkussen kiezen in jouw favoriete kleur.

Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je wilt stempelen, want we hebben inspirerende tekeningen beschikbaar om stempels van te maken. Maar als je liever je eigen ontwerp wilt gebruiken, neem het dan gewoon mee als een kopie of stuur ons de afbeelding per e-mail.


Datum: 8 december Tijd: 19:00 - 21:30 uur

Locatie: Studio Glitter en Goud Blauwstraat 29, 2850 Boom Kom je graag met de auto? Parkeren kan in de omliggende straten of op de Varkensmarkt. Met de bus kan je afstappen aan bushalte Kerkhofstraat. Liever met de trein? +/- 15min wandelen van het station naar onze winkel.

Extra info: Geen voorkennis nodig Wij zorgen voor een versnapering en een non-alcoholisch drankje Max 6 personen workshopgever: Nadia van appleblues & Studio glitter en goud

Wacht niet te lang en maak van 8 december een avond vol creativiteit en plezier bij Studio Glitter en Goud. Reserveer nu jouw plek en ontdek het plezier van stempels maken!


10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page